Bli säljare

Bakom företaget Honey Grey finns vi, Jennifer & Viktoria, två gotländska systrar som älskar cashmere i alla dess former. Fram tills nu har det varit ett material som har varit alldeles för dyrt eller så har en produkt med ett lågt pris inte levt upp till de förväntningar man har på ett ”äkta” cashmereplagg.

Kina står för 90 procent av all cashmeretillverkning och eftersom Viktoria bor där sedan flera år så har vi lyckats hitta de allra bästa och mest prisvärda tillverkarna. Tillsammans med duktiga designern Maria Holmberg så har vi tagit fram en egen kollektion; Honey Grey. Vi väljer färger efter säsong och designen är klassisk och stilren utan att vara tråkig.

Eftersom vi är på plats i Kina så följer vi hela processen, från ull till färdig produkt. Dessutom saknar vi mellanhänder och kan därför sälja våra produkter till ett väldigt bra pris.

Älskar du, liksom vi, cashmere? Vill du tjäna extrapengar? Bli en del av Honey Grey och hjälp oss sälja våra fina plagg. Vi är ett roligt gäng att jobba med och hela processen från inköp och försäljning till lön är väldigt smidig.


Bästa hälsningar,

Jennifer Sander och Viktoria Sander Wikström

 

right