Om Honey Grey

Honey Grey startades 2008 av oss, Jennifer & Viktoria, två gotländska systrar. Vi delar ett starkt intresse för mode  och exklusiva material genom många år i modebranchen. När Viktoria flyttade till Beijing så fick vi tillfälle att lära känna hur cashmere tillverkning går till. Efter några år på plats och en rad inköp av cashmereplagg väcktes idén om ett eget modemärke med bara cashmere. Innan vi startade Honey Grey undersökte vi alla tänkbara leverantörer och lärde oss även hur produktion går till, från ull till färdig tröja.

Bra cashmere har hittils haft ett allt för högt pris men med rätt leverangör och avsaknad av dyra mellanhänder har vi faktiskt lyckats ta fram cashmere av hög kvalitet till ett riktigt bra pris.

Viktoria kontrollerar produktionen flera gånger i veckan och finns tillgänglig på plats för att hantera beställning till färdig produkt. Genom att använda en svensk designer, Maria Holmberg, har vi tagit fram modeller som passar västerländska män, kvinnor och barn. Modellerna är klassiska men ändå moderna.

 

right